Bigtwin

Bigtwin Track Experience

Op 6 juni a.s. gaat Bigtwin in samenwerking met CRExperience een rijvaardigheidstraining op het TT Circuit Assen organiseren. Deze training is specifiek voor rijders van choppers, customs, cruisers, toerbuffels en caféracers. Hierbij gaat het dus niet om snelheid, maar meer om motorbeheersing, controle, kijktechniek, gevoel voor de motor, veiligheid, meer vertrouwen en niet te vergeten... Meer rijplezier! 

Het dagprogramma begint om 8:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De training bestaat uit een aantal korte theorie sessies, afgewisseld met korte rijsessies. Na de lunch volgen nog twee langere rij-sessies.

De kosten voor deze dag is voor abonnees  € 165,-, inclusief lunchbuffet en deelnamecertificaat.

Voor niet-abonnees kost deze dag 185,-, inclusief lunchbuffet en deelnamecertificaat

Let er op dat je motor niet boven de 101 dB aan geluid produceert. Is dit meer, dan mag je in de herkansing. Is het daarna nog steeds meer dan 101 dB, dan mag je weer naar huis. Verder is het advies om degelijke motorkleding te dragen en schoenen die in ieder geval de enkels beschermen. Voor elke deelnemer wordt zonder extra kosten een persoonlijke ongevallenverzekering afgesloten.  De datum van 6 juni is vlak voor het Pinksterweekend, dus dan ga je toch iets veiliger op pad.

Inschrijven doe je vóór 16 mei .  Na inschrijving krijg je alle nuttige info via de mail. Voor vragen kun je mailen naar redactie@bigtwin.nl. Dat belooft een gezellig dagje lekker sturen! Meer info in het komende Bigtwin magazine

Wat: Bigtwin Track Experience

Wanneer: 6 juni 2019

Waar: TT Circuit Assen

Prijzen: Bigtwin-abonnees 165,- p.p. Niet-abonnees 185,- p.p.

 

Tarief en reserveren

Bigtwin Track Experience :

€ 165,- voor Bigtwin abonnees 
€ 185,- voor NIET Bigtwin abonnees

Beschikbare datum:
Donderdag 6 juni 2019

Klik hier om direct je plek voor deelname te reserveren!