Bigtwin

Beurshallen - begane grond


Beurszalen
In beurszaal 1, 1a, 2 en 3 ligt vast tapijt op de vloer (kleur grijs/antraciet). Het is niet toegestaan om in vloeren en (standbouw)wanden te boren, spijkeren, plakken of behangen. Bij schade aan vloeren of wanden wordt het schadebedrag aan de organisator en/of standhouder doorbelast. Materialen kunt u aan de wanden bevestigen middels haken over de bovenzijde, deze dient u zelf mee te brengen. Het is niet mogelijk en niet toegestaan materialen aan het plafond of raster in de zaal te hangen zonder toestemming van Expo Houten.

Bouwhoogte
Bouwhoogte beurszaal 1 en 1a en 2 is 5,50 m (onder verlaagd gedeelte 2,50 m).
Beurshal 3 heeft een bouwhoogte van 5.0 m.

Afleveren goederen
Expo Houten is niet verantwoordelijk voor het ontvangen en bewaren/opslaan van goederen en (post)zendingen. Laat u materialen in Expo Houten afleveren? Meldt u dit dan a.u.b. schriftelijk en vooraf bij de locatie via info@expohouten.nl en vermeldt duidelijk beursnaam, contactpersoon/exposant ter plaatse op de verpakking. Expo Houten ondertekent geen ontvangstdocumenten.


Horeca
Vermaat Groep verzorgt binnen Expo Houten de culinaire verzorging. In overleg maken wij een voorstel op maat voor u en uw gasten; start de beursdag met een (exposanten)ontbijt, sluit de dag af met een exposantenborrel. Lunchbuffetten, standcatering, crewmaaltijden; de vele mogelijkheden bespreken wij graag. Wilt u catering op uw stand? Vraag dan het bestelformulier standcatering bij ons op. Het verkopen of serveren van eigen eet- en drinkwaren aan bezoekers is niet toegestaan.