Bigtwin

Bigtwin 364 - januari 2017

Januari uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

Bigtwin Bikeshow & Expo Report

25-jarig jubileum in Houten

Al jaren stond 'Rosmalen' in de customwereld synoniem voor de Bigtwin Bikeshow & Expo. Daar is dit jaar verandering in gekomen! Het was tijd voor vernieuwing en het 25-jarige jubileum was het perfecte moment voor een nieuw begin. De moderne en centraal in het land gelegen expohal in Houten bleek daar uitermate geschikt voor. Het evenement trok weer een volle bak aan publiek, dat bijna onverdeeld positief is over de nieuwe locatie!

Bigtwin Bikeshow & Expo Bikeshow

The beauty of it all!

Na de eerste twee jaar in het Beursgebouw Eindhoven, ging de Bikeshow twee jaar naar Houten en nu, na twintig jaar Rosmalen, zijn we weer terug in Houten! En daar hebben de bouwers weer voor een fantastisch mooi aanbod in de Bikeshow gezorgd!

Bigtwin Bikeshow & Expo CustomWorxs

Hoe gaat custombouw in z'n werk

De bezoekers van de Bigtwin Bikeshow kan het niet ontgaan zijn dat er in een compleet ingerichte werkplaats van Powerplustools lekker gesleuteld werd aan twee custombikes. Customworxs is speciaal voor de Bigtwin Expo in het leven geroepen, een unieke samenwerking van een aantal bedrijven onder leiding van Peter van den Barselaar van de Motorcycle Academy.

Overzicht Bikeshowdeelnemers

Cafe Scram 2

The rise of the green goblin

Het team van Wrench Kings in Bilthoven verbouwde in opdracht van MotoMondo, de Nederlandse Mash importeur, een Mash 400 Scrambler. Na de inleidende schermutselingen in de vorige editie, nu het eindresultaat.

Girl's Ride

Crystal's XS 650 Hardtail Bobber

Je kunt het geloven of niet, maar de eigenaresse van deze motor is bekend bij iedereen die wel eens in een bioscoop zit, of regelmatig tv kijkt. Deze wit-lila XS 650 is namelijk eigendom van Crystal Hooks, een stuntrijdster en niet zomaar een, maar werkelijk een van de allerbesten.