Bigtwin

Bigtwin 367 april 2017

April uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

New kid on the block

SPORTSTER VOLGENS COOL KID CUSTOMS

Donkey Kon, Michael Jackson en de Ninja Turtles... De jaren '80 zijn rijk aan iconen en staan bekend om de felle kleuren en de digitale revolutie! Velen zijn opgegroied in dit mooie tijdperk en zullen met weemoed terug kijken op cassettebandjes, Disco Roller Skates en de Commodore 64. Michel Szozda van Cool Kid Customs in ieder geval wel!

TRIBUTE TO KING KENNY

YAMAHA XV 950 KR REPLICA

De Yamaha XV 950 heeft zich sinds zijn introductie ontpopt als niet alleen een lekker rijdende V twin, maar ook als een super-veelzijdige basis voor customprojecten. De XV is basic, toegankelijk en inspirerend als motor waar je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kan.

BREAKOUT MET EEN BONUS

WAAR CUSTOMBOUW AL NIET TOE LEIDT...

Hij heeft al zo'n beetje alle modellen H-D gereden, verbouwd en weer verkocht, van ultieme custombikes tot baggers. Maar daarna besloot Andrew van Samang dat een handzame, betrouwbare custom de ware moest zijn. Zijn oog viel op de Softail Breakout.

SALT LAKE RACER

TRIUMPH MOTORCYCLES GRONINGEN NUMMER 1

De Salt Lake Racer van Triumph Motorcycles Groningen is overtuigend de nummer 1 geworden in de build-off die Triumph Benelux organiseerde rond haar nieuwe Street Twin. In deze 'Project Street Twin' build-off werden de Triumph dealers van de Benelux uitgedaagd, binnen een bepaald budget, een nieuwe Street Twin om te bouwen tot een sublieme custombike. Triumph Motorcycles Groningen is een van de dealers die de handschoen opraapt...

LADD RACER

KRUGGER-JUWEEL VOOR SANSEN & GANGI

Het Belgische custombouw fenomeen Fred 'Krugger' Bertrand krijgt van Sansen & Gani, een grote juwelier uit de stad Luik, carte blache om een meer dan bijzondere custombike te bouwen. Met zo'n opdrachtgever en zo'n briefing kan het bij Krugger natuurlijk niets anders dan een schitterend juweel opleveren...

De 'Sansen & Gangi LADD'!