Bigtwin

Bigtwin 373 - oktober 2017

Oktober uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

LEAN & LEVEL

Roland bouwt TR1 Caféracer

Hij beschikt best wel over een technische knobbel, maar het sleutelen aan motoren is altijd hobby gebleven. Roland Snel is ontzettend blij met zijn baan als Area Sales manager bij Yamaha Motor Europe, want werken in de motorwereld is zo een prachtige combinatie van zijn vak en zijn hobby. Een prachtige combinatie, waaruit ook prachtige dingen kunnen ontstaan: Zoals deze prachtige Yamaha Caféracer!

OUT OF THE BOX DIGGER

Wilbert doet het graag net effe anders...

Eenheidsworst, monotonie en saaiheid... Wilbert van Boekel moet er niks van hebben! De eigenbouwer uit Uden houdt van excentrieke choppers. Op basis van een al behoorlijk onalledaagse Yamaha XS 750 driecilinder bouwde hij een eigenzinnige 'digger'. Eén ding is zeker: hier bestaat geen tweede van!

CUSTOMIZED ROADSTER

Sportster Roadster Café Custom

Het zijn niet enkel de trouwe fans van Harley-Davidson die aan het customizen slaan. Ook de Amerikaanse fabrikant zelf stroopt de mouwen graag op om een standaard model nog nét even wat specialer te maken. Zie hier het resultaat van de inspanningen op basis van de Sportster Roadster: de Café Custom.

SALLANDS GOUD

Shovelhead Chopper van Roadside Repair Shop

Nijverdal is de enige plaats in Nederland waar ooit gouddelvers actief geweest zijn. Dit liep uit op een grote deceptie... er werd niks gevonden en de goudkoorts zakte al snel. Maar nu, ruim honderd jaar later, is er dan tóch goud te vinden aan de voet van de Sallandse heuvelrug! Wouter Reimert van de Roadside Repair Shop bouwde met hulp van maatje Hans deze blinkende klomp Sallands Goud!