Bigtwin

Bigtwin 378 - maart 2018

Maart uitgave van Bigtwin -  is gewoon na te bestellen via deze link.

In Nederland voor 6,50 euro en in België voor 12.50 euro!

THE MUTANT

BMW R 80 door Ironwood Cystom Motorcycles

Een nieuwe ster aan het customfirmament is Arjan van den Boom van Ironwood Custom Motorcycles. De enthousiaste ontwerper richt zich speciaal op hippe high-end motoren met een knipoog naar tijden van weleer. Daarbij doet hij opvallend veel met BMW's. Zijn verhaal is het verhaal van een ware free spirit.

CALIFORNIA DREAMIN'

Testride 2018 Triumph Bonneville Speedmaster

In Oktober werd het model al samen met de Bobber Black onthuld en nu is dan eindelijk het moment om de Triumph Bonneville Speedmaster écht te leren kennen. Bigtwin reporter Jarno vliegt helemaal naar het westen van Amerika om deze gloednieuwe Britse classic style cruiser aan de tand te voelen in de perfecte setting van de bergen rond San Diego, California...

FUCKING HOT

Samurai Style Sporty door Gino

Ervaren thuisbouwer Gino Naessens uit België is geboren met twee rechter handen en in zijn borst klopt een old skool hart. Geïnspireerd door Japanse custombouwers, fabriceerde hij een lange, lage gooseneck Sportster chopper die uitblinkt vanwege de fantastische bijna kalligrafische lijnen en een waanzinnige afwerking.

PROJECTBIKE PRETTY RECKLESS

René bouwt racey shovel chopper - deel 1

Om 2018 maar eens goed te beginnen, was het weer tijd om eens een vette ruige chopper te bouwen. Ondergetekende, René Groot Wassink, is al geruime tijd nogal gecharmeerd van de Speedchop stijl. Dit keer wilde ik echter geen Highneck bouwen maar een standaard frame gebruiken. Om er uiteraard een eigen draai aan te geven met een klassiek tintje, of ook wel; Combinatie van old en new skool met een Achterhoekse inslag.