Bigtwin

Bigtwin 385 - oktober NIEUW

De nieuwste uitgave van Bigtwin is uit! Met artikelen over de Yamaha XS650 Blue Bobber van Bart Benes, Indian Chief Darkhorse vs Harley-Davidson Softail Deluxe, Mike's Custom Baggers, Hi-tech Caféracer van Boaz en nog veel meer...

De oktober-uitgave is vanaf 21 september tot en met 18 oktober 2018 verkrijgbaar in winkels en bij pompstations. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online via deze link voor € 7,50 (België € 15,-) en ontvang hem snel in huis.

LET OP: Abonnees ontvangen Bigtwin rond 14 september in huis!

BLUE BOBBER

Bart bouwt een XS 650 Hardtail Springer

Bart Benes is helemaal verzot op Yamaha's. Nadat zijn Wildstar flink was verbouwd, werd het tijd voor iets extremers: een eigenbouw hardtail project op basis van een XS 650! Zoals het een Twentenaar betaamt werd het een no-nonsense bobber zonder overbodige fratsen. 'Eenvoud is het mooiste' was zijn motto en als je deze Blue Bobber ziet... Kun je hem daarin alleen maar gelijk geven!

LUXE WERKPAARDEN

Indian Chief Darkhorse vs Harley-Davidson Softail Deluxe

Paarden en motorfietsen. Eigenlijk twee totaal verschillende werelden, maar toch... Toch spelen motorrijders even graag met paardenkrachten als ruiters en genieten evenveel van de vrijheid als motorrijders. Bigtwin klimt in het zadel van een fraai luxe paard uit de stal van Harley-Davidson en een indrukwekkend donker paard uit de stal van Indian... Is een van die twee aan te wijzen als het beste paard van stal?

TOYS FOR BOYS

Mike's custom baggers

Mike van den Berg houdt van de mooie dingen in het leven. Snelle wagens, blinkende custombikes, Amerikaanse boys toys en... mooie vrouwen. Dat alles treffen we dan ook aan op een zonnige dag in Barendrecht, waar Mike's Bike's Store is gevestigd. De hoofdrol is er voor twee van Mike's allervetste Harley Baggers!

COWABUNGA

Boaz doet het anders...

Nederland kent op dit moment heel veel jong custombouw talent. Boaz Beekhof is er één van en is ook niet de minste! Een tijdje geleden stond hij nog in Bigtwin met een ambachtelijk gebouwde XS 650 bobber. Deze keer gooide deze getalenteerde jongeman het over een heel andere boeg! Hij benutte zijn opleiding in technisch ontwerpen voor de bouw van deze high-tech Virago caféracer!